Totale ontzorging

Het relax programma staat voor totale ontzorging. Het is de perfecte manier om de overgang naar een sociale organisatie aan te sluiten bij de strategie en thema’s van je organisatie. Het programma leidt tot een succesvol gebruik waarbij iedereen betrokken wordt. Van Quickscan en Dreamteam tot ‘Inspire to Share’.

Ja, ik wil het!

The time to relax is when you don’t have time for it – Sydney J. Harris

 

Drie heldere stappen

 

– Doelbepaling

– Quickscan interne social media en kennisdeling

– Introductie sociaal platform met dreamteam

– Vormgeving Roadmap naar succes

– Workshops ‘Inspire to Share’

– Follow-up dreamteam

Quickscan

Voor een geslaagde overgang is het belangrijk om inzicht te hebben in de huidige situatie. De twee bepalende factoren zijn de mate waarin medewerkers ervaring hebben met het gebruik van interne sociale media en de houding ten opzichte van delen. Daarom geeft de Quickscan antwoord op de volgende twee vragen: Wordt er al veel gebruik gemaakt van social media? Hoe staan mensen tegenover kennisdelen? De uitkomsten van de Quickscan vormen vervolgens de basis voor de sociale strategie en de workshops.

Dreamteam

Het dreamteam bestaat uit medewerkers uit de gehele organisatie. Vanaf de start zijn zij betrokken bij de vormgeving van de roadmap en
worden ondersteund door DNA Connect. Samen vertalen we de sociale strategie naar een praktisch plan. Zo wordt voor iedereen duidelijk wat ‘going social’ kan bijdragen. Niet alleen aan de dagelijkse werkzaamheden, maar vooral aan de hele organisatie!