Workshop ‘weg met e-mail’

Heb je soms het idee dat je werk voornamelijk bestaat uit het lezen en beantwoorden van e-mails? Dit kan anders! DNA Connect helpt jullie afdeling door te laten zien hoe je met behulp van een intern sociaal platform af komt van alle e-mails. In een workshop van ongeveer 1,5 uur ervaar je een efficiëntere manier van werken waarbij je toch op de hoogte bent van alles wat er speelt.

Lees meer

Learning by doing – The truth

Workshop ‘Inspire to Share’ als handvat

De kracht van een intern sociaal netwerk komt enkel tot uiting als mensen daadwerkelijk open staan om te delen. De workshop ‘Inspire to Share’ maakt teamleiders gereed om anderen te informeren, te begeleiden en vooral te enthousiasmeren om te delen en gebruik te maken van het interne netwerk!

Lees meer

In-Company training

Een training kan intern verzorgd worden door DNA Connect. Een andere optie is een train-the-trainer traject. Bij dit traject leidt DNA Connect een aantal medewerkers op, zodat zij in staat zijn intern een training te verzorgen in het gebruik van het interne sociale platform. We informeren, trainen, enthousiasmeren en voorzien de medewerkers van de juiste tools om er voor te zorgen dat zij klaar zijn om het interne netwerk breed uit te dragen.