Wie zijn wij?

DNA Connect is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne communicatie en social business. We verbinden medewerkers door interne social media met als doel medewerkers snel, effectief en doelgericht te kunnen laten communiceren en samenwerken. Dit doen we door organisaties te  begeleiden bij het maken van een interne communicatiestrategie en de keuze van het juiste interne platform. Wij helpen bij de doelbepaling, strategievorming en implementatie van social business. Bovendien inspireren wij de medewerkers om de tools te omarmen! Maak gebruik van onze kennis, wij helpen je graag op weg naar een succesvol intern sociaal netwerk.

Waar wij in geloven

Wij geloven dat organisaties effectiever werken wanneer mensen makkelijk met elkaar kunnen communiceren en zich met elkaar verbonden voelen. Verbindingen moeten dwars door de organisatie gelegd kunnen worden. Van linksboven naar rechtsonder, door afdelingen, plafonds of vestigingsmuren heen. Een sociale organisatie maakt optimaal gebruik van de aanwezige kennis en informatie, innoveert, is wendbaar en heeft verbonden en gemotiveerde medewerkers.

Vaardigheden

 • Interne social media

  100%
 • Learning & development

  95%
 • Samenwerking

  90%
 • Externe social media

  85%
 • Management consulting

  80%
 • Persoonlijke ontwikkeling

  75%

Slimmer werken door netwerken – The truth

De mensen achter DNAconnect

Kirsten Nelis

Kirsten Nelis

Adviseur

Kirsten heeft zich na de studie bedrijfskunde en carrière bij KPMG verdiept in persoonlijk leiderschap, social media en onderwerpen als talent ontwikkeling en communicatie tussen generaties. Zij heeft de wens om door het succesvolle gebruik van interne social media, medewerkers binnen organisaties te inspireren het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan gelukkig werken.

Helena Blum

Helena Blum

Adviseur

Helena Blum studeerde Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en wordt enthousiast van de onderwerpen social media en (culturele) veranderprocessen van organisaties. De rode draad door haar carrière is het verbinden van mensen. Met haar enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid leidt ze op professionele wijze de uitrol van interne social media binnen je organisatie.

Een briljant netwerk

Een briljant netwerk

DNA Connect

We helpen organisaties organisaties de stap te zetten naar 'social' en begeleiden bij de inzet van een intern sociaal platform. Wij begeleiden organisaties bij de doelbepaling, strategievorming en implementatie. Dit doen we natuurlijk niet alleen. We hebben een enorm netwerk van mensen die erg goed zijn in wat ze doen. Waarom? Omdat wij denken dat netwerkorganisaties de toekomst zijn